top of page

Servilocker 24/7

24/7 medicijnen afhalen met de Servilocker


De ServiLocker® is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee uw geneesmiddelen veilig en eenvoudig door uzelf kunnen worden afgehaald, zonder tussenkomst van een van onze assistenten. Afhalen kan in de apotheek, maar ook aan de buitengevel.

 

Zodra wij uw (herhaal) recept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker®. U ontvangt vervolgens een elektronisch afhaal-bericht (SMS en/of e-mail) van ons, met daarin een afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u uw geneesmiddelen zelf afhalen uit de ServiLocker®, zonder dat u in de rij hoeft te staan.

 

Voordelen

Gebruikmaken van de ServiLocker® heeft voordelen voor u, maar ook voor anderen die belang hebben bij goede dienstverlening aan de balie in de apotheek.

 

U krijgt automatisch een afhaalbericht zodra uw geneesmiddelen door een apotheekmedewerker in de ServiLocker® geplaatst zijn. U weet daarmee dat uw recept vanaf dat moment klaarligt om afgehaald te worden. Dit kunt u vervolgens doen zonder te wachten en op een moment dat het u het beste uitkomt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt de Servilocker?


STAP 1 ONTVANGST SMS

Zodra wij uw recept hebben verwerkt, plaatsen wij de geneesmiddelen in de ServiLocker®. U ontvangt vervolgens een elektronisch afhaalbericht (SMS en/of e-mail) van ons, met een afhaalcode. Met deze afhaalcode en uw verjaardag kunt u uw geneesmiddelen afhalen.

 

STAP 2 STARTEN MET 'OK'
De ServiLocker® toont het welkomstscherm. Druk op de knop ‘OK’ rechtsonder om te starten.

 

STAP 3 INVOEREN AFHAALCODE
Voer uw afhaalcode in, die u via SMS en/of e-mail heeft ontvangen. Druk op de knop ‘OK’ om de code te bevestigen.

 

STAP 4 INVOEREN VERJAARDAG
Kies de dag en de maand van uw verjaardag. Druk op de knop ‘OK’ om dit te bevestigen.

 

STAP 5 MEDICIJNZAKJE UITNEMEN
U krijgt een melding met het aantal vakken waarin een zakje voor u klaarligt. Druk op de knop ‘OK’ om de uitgifte per vak te starten.

 

STAP 6 BEVESTIGEN MET 'OK'
Wanneer u het zakje verwijderd heeft uit het vak drukt u op de knop ‘OK’ om het deurtje te sluiten. (Wanneer er nog meer producten zijn om uit te geven wordt het volgende vak geopend.)

 

STAP 7 EINDE
Wanneer alle producten zijn uitgegeven wordt u automatisch afgemeld.

 

Belangstelling voor de Servilocker? Kom dan even langs, dan zetten wij deze service voor u actief!

 

BEZORGDIENST / 24/7 AFHAALKLUIS  
VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM PERSONEEL
bottom of page